Trending Now

Facebook frame: how to

Facebook Frame How To

Hoera! Vanaf nu kan je jouw liefde voor VLCM aantonen in je Facebook profiel foto. Je kent het wel zo van die frames over de profielfoto van mensen… Ik toon je stap voor stap hoe je dat zelf kan doen voor jouw pagina of merk. Zo kan je nog meer mensen bereiken en spammen met jouw logo. 

Iedereen op Facebook – of ze nu fan zijn van jouw pagina of niet – kan jouw Facebook frame toevoegen aan zijn of haar bestaande profielfoto. En dat is echt super gemakkelijk.

  1. Open deze PSD file met Photoshop of GIMP en verander naar wens. (Dingen die je niet mag veranderen: de resolutie van 2400×2400 pixels en de transparante achtergrond.)
  2. Exporteer de frame (PNG mét transparantie en resolutie van 2400 x 2400 pixels).
  3. Ga naar https://www.facebook.com/fbcameraeffects/home/, scroll scroll scroll en klik op ‘create a frame’ en get started!
  4. Klik op ‘Upload art’ in de linkerbovenhoek van je geëxporteerde PNG file. Facebook Frame creation VLCM
  5. Zorg dat je frame het masker volledig vult. Klik op next. 
  6. Hier vul je de frame naam en keywords in. Zorg voor goede keywords zodat je frame gemakkelijk terug te vinden is. Je kan een start en einddatum instellen als dat nodig is. Je kan hier ook een ‘owner’ selecteren.Facebook Frame published VLCMProfiel Frame
  7. Publish en nu wachten tot het viraal gaat. Ofzo.
  8. Je vindt je frame hier terug: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/manage/#

Joke

Voorzitter & admin VLCM. Doet ook andere dingen.
arrow