Trending Now

#VLCM27 – The legendary edition

Was het legendarisch? Amai nog niet.

We begonnen de dag toen onze vaste presentator Chris Demeyere de eerste spreker aankondigde. The man, the legend Matt Navarra kwam naar België en werd uitstekend geïnterviewd door Sofie Verhalle. Tijdes de fireside chat bracht Matt verschillende topics naar boven zoals social media trends, thuiswerk, freelancen, maar ook hoe hij omgaat met zijn neurodiversiteit.Er is 1 ding zeker als Herman Maes aan het woord is: de zaal luistert geboeid. Herman is niet alleen een geweldige spreker, maar bracht ook een moeilijk onderwerp op een sterke manier: Hoe gaat de jeugd om met sociale media.Bert Leoen is een communicatietopper bij Proximus en liet ons even in zijn interne keuken kijken voor tips in het geval van een crisis. De 3 take-aways van Piet Huysentruyt kregen we er gratis bij.Mona Meskens werkt bij Punchline, een social media agency zonder kantoor, en deelt haar beste tips om vanop afstand te werken. Werken in een agency met topklanten zonder elke dag uren te verliezen in de file? Het kan! (En sorry Mona dat ik de verkeerde presentatie volgorde had doorgegeven 🙈)Silas De Smit werkt al jaren als freelancer voor LOOP earplugs en zag hen van dichtbij uitgroeien tot een wereldspeler. Hij vertelt ons hoe LOOP social media gebruikte om het zo ver te schoppen.Nadia Hanssens kwam ons als adviseur diversiteit & inclusie bij VRT wat bijbrengen over .. diversiteit en inclusie! Ze vertrok vanuit haar verhaal om ons inzicht te geven in onze eigen dode hoeken.

Nadia won het weekend na haar talk ook de BAP Media Inclusivity & Diversity award 2024. Dikke proficiat Nadia!Bedankt aan Rembrand Neirinckx voor de foto’s*, de topsprekers en aan Wesley Butstraen voor de custom koekjes. En bedankt aan Krystina Sferlazza van Proximus om een fantastische partner in crime te zijn in het organiseren van de dagevents 💜. (En om een foto te nemen van Matt en ik natuurlijk.) Bedankt ook aan Mini, Saji, Thomas en de rest van het technische team van de Proximus Lounge voor een vlekkeloze dag! XoXo Joke De Nul *Buiten de coverfoto vind je de rest van de foto’s in de community, want privacy 😉

Joke

Voorzitter & admin VLCM. Doet ook andere dingen.
arrow