Trending Now

VLCM Meetup #4

Vorige week werden de Vlaamse Community Managers verwacht bij de lieve mensen van Bur-O-Bar in Sint-Truiden. Sint-Truiden… Volgens mij de eerste keer ever dat ik in Sint-Truiden geweest ben. Bon, na een uurtje bollen vanuit Brussel kon ik knal voor de deur parkeren. Wat een luxe! Of was het puur geluk? Anyway, de VLCM Meetup nummerke 4. De BBQ editie!

Bur-O-Bar

burobar

@burobar, een nieuwe coworking in Sint-Truiden. Denk supersnel draadloos internet, mooie tafels, echt goeie stoelen en dat alles in een herbouwd herenhuis…met super knappe lampen. *verliefd* — Karin Van Hees

Begin september openden Sander en Katleen Bur-O-Bar op een toplocatie in Sint-Truiden, op wandelafstand van het station! Een gezellige inrichting, grote ramen (veel licht dus) en zelfs een tuintje. En… Koffie… Hoe kan het ook anders 😉 Bonne chance, Sander en Katleen, met de co-working space!

 

VLCM Meetup #4

Een avond vol good food, drinks en dat gecombineerd met mensen die dezelfde passie delen. Gegarandeerd een topavond! Logisch dat daar boeiende gesprekken uit zullen voortvloeien.

En… éindelijk de mensen ontmoeten die je al eeuwen lijkt te volgen via Twitter, Facebook of whatever Social Channel!

Jep, het was een – voor mij althans – een geslaagde avond. Fijne mensen na een lange tijd terug gezien, nieuwe mensen ontmoet én jep… ook boeiende (en uiteenlopende) gesprekken! Bon, wanneer gaat VLCM #5 door?

3 2 4

Merci Karin voor de foto’s!

saravdv

Freelance facebook advertising expert || Positive Thinking || SaraZoektWerk || Likes Coffee & Chocolate
arrow