Trending Now

Hoe deed VLCM het vorig jaar? Dit is 2016 in beeld

Hoewel het nieuwe jaar drie maanden geleden werd ingeluid, blikken we in dit artikel met trots terug op 2016. Een bruisend jaar, waarin er enkele veelbelovende evoluties waren binnen enkele van de belangrijkste VLCM-pijlers!

 1. Onze leden
 2. Dat de leden het kloppend hart zijn van VLCM staat als een paal boven water. Dat het leeft binnen de community, nog meer. Zo behaalde de Facebook-groep VLCM in 2016 de kaap van niet minder dan 1000 leden. En vandaag staat die teller al op 1380. Het leukste aan onze community is ongetwijfeld haar diversiteit. Ja, onze social media & community managers zijn actief in een waaier aan sectoren – van (merendeels) marketing en media tot de overheid.

  Een nederige buiging en een dikke merci gaan ook uit naar alle steunende leden van de vzw – momenteel 72. Dankzij jullie kunnen we telkens opnieuw investeren in de community en al haar initiatieven.

 3. Onze identiteit
 4. VLCM is begonnen als een hobby, en dat is het nog steeds. Toch kreeg de organisatie in 2016 een ietwat officiëlere gedaante en dragen we sindsdien de titel van vzw. Ons doel is nog steeds de Vlaamse social media sector naar een hoger niveau te tillen via kennisdeling.

  En dat zal in 2017 duidelijker worden dan ooit tevoren. We gaan resoluut voor meer content, trekken enthousiast nieuwe redacteurs aan (Spreek gerust Joke of Magali aan indien je geïnteresseerd bent om artikels te schrijven voor VLCM) en pakten onlangs ook nog uit met een nieuwe website. Heb je nog andere vragen over wie we zijn en wat we nu doen? Trek dan gerust aan de mouw van de VLCM-ploeg.

  Die bestaat uit:

  • Joke De Nul – Voorzitter
  • Chris Demeyere – Ondervoorzitter
  • Sara Van de Velde – Penningmeester
  • Fiona Boyle – Sponsoring
  • Magali De Reu – Hoofdredactie
  • Monica Monté – Beeldredactie
  • Jan Steurs – bestuurslid

Zin om ons team te versterken? Contacteer Joke De Nul op Facebook of via joke@vlcm.be.

Ook in 2017 zijn de plannen niet de minste. VLCM wil nog grootser worden met kwalitatieve initiatieven die in het teken staan van innovatie, transparantie en een interactieve groep van community & social media management!

Joke

Voorzitter & admin VLCM. Doet ook andere dingen.
arrow