Trending Now

De Grote Vaderdag Bullshitbingo

De grote vaderdag bullshitbingo

Mensen die ons al even volgen weten dat we niet vies zijn van een Bullshitbingo hier en daar. Zo was er al één voor de Vrouwendag of de Community Manager Vacaturebingo. Maar ook mannen verdienen al eens een bingo. Op vaderdag krijgen de mannen met kinderen een hoop bullshit in hun tijdslijn te zien.

Vaders: Meer dan bierdrinkende luiwammesen

Vaderdag is voor veel merken een uitstekende Toptopical! Al zijn mannen soms meer dan bierdrinkende, barbecuende autoliefhebbers met een mancave vol met gereedschap. Al hou ik wel van bier, voetbal en wielrennen. Maar toch!

Eens kijken hoe snel we deze Bullshitbingo kunnen afvinken.

 

De grote vaderdag bullshitbingo

 

Freek Stevens

Hoi! Leuk dat je dit leest. Ik ben een Freeklance social media manager. Ik stel mij meer en meer vragen over sociale media, advertising en privacy. Ethiek en marketing zouden moeten samen in één kamer zitten. "Het is niet omdat het kan dat we het moeten doen."
arrow