Trending Now

Top Topicals Maart: Compliments of the house en geef de dames ook iets:

Mijn eerste bijdrage hier, dus laat ik maar beginnen met proberen om vriendjes te maken… Jullie zijn allemaal geweldig! 

Meteen de toon zetten voor de top topicals van volgende maand. Iedereen krijgt een gefrituurde duim, waar Mora vorig jaar mee op de proppen kwam, voor complimentendag op 1 maart.

 

Een week later, op 8 maart, is het Internationale Vrouwendag en wordt “De Keuken” net best vermeden, wat nog niet iedereen door heeft, jammer genoeg.

Tenzij die keukens worden bevolkt door mannen. Al eens niet-klunzen gezien die geen diepvriesmaaltijden of goedkope restaurants nodig hebben om hun vrouw of vriendin in de watten te leggen? Maar die verdorie zelf een wortel kunnen snijden? Het zou eens iets anders zijn. Dat alleen de liefde van de man door de maag gaat is uiteindelijk ook een lichtjes achterhaald concept, nietwaar?

Wie er allemaal maar wat moe van wordt, kan op 17 maart dan weer uitblazen tijdens ‘World Sleep Day’. Oef!

Met Saint Patrick’s Day en de finale van de Croky Cup zijn er sowieso nog twee mooie gelegenheden om mannen aan bier en fastfood te linken! Eigenlijk 3, want op 25 maart gaan de Rode Duivels de Grieken voor een feta accompli stellen en winnen. Wees gerust, ik had mijn jas al aan toen ik die zin nog aan het typen was.

Dat het niet allemaal fun and games (and food) gaat zijn, ligt natuurlijk ook al vast. Op 22 maart zal het een jaar geleden zijn dat Brussel en de rest van het land daverden door enkele aanslagen. Hopelijk wordt daar op een serene manier mee omgegaan, een big no-no is snel gebeurd. Daar onstonden vorig jaar trouwens enkele discussies over. Pas op, de NMBS was een mooi voorbeeld van de organisaties die het goed aanpakten!

Zie ik iets over het hoofd? Laat het mij weten! 

 

 

Jeroen Rottiers

Op zoek naar nieuwe werkvriendjes in social media, copywriting, redactiewerk,… Houdt zo hard van taal dat hij oprecht gelukkig kan worden van een perfect geslaagde woord(grap), zin of tekst. Ook dol op eten en drinken en combineert al die passies in Tasting Local, een project rond lokaal eten en drinken.
arrow