Trending Now

VLCM steunen

Steun VLCM in 2023

VLCM in 2018, dat waren drie evenementen, honderden posts en duizenden reacties in de groep die ondertussen meer dan 2000 leden telt. Dat was allemaal mogelijk dankzij de steun van sponsors en steunende leden.

In 2019 hopen we opnieuw op jouw steun en daar zijn heel wat opties voor.

Steunend lid

Wil je ons persoonlijke steunen, dan kan je steunend lid worden. Als bedankje mag je op events binnen aan halve prijs.

Steunend lid word je door 25 euro (of meer) te storten op BE24 9731 5090 3338 van de Vlaamse Community Managers VZW. Paypal kan ook, naar: chris@vlcm.be En ja, je krijgt een factuurtje als je dat wil.

Bedankt aan iedereen die ons in 2022 steunde! … nog eens?

Event sponsor

Heeft je bedrijf een leuke locatie die ze voor ons willen openstellen? En willen ze ook graag broodjes en drankjes sponsoren? Dan kunnen we één van onze live events bij jou organiseren. Jouw bedrijf krijgt visibiliteit en een bedankje in de groep en op het event zelf.

Interesse? Neem snel contact met ons op!

Gift

Wil je VLCM steunen met een bedrag tot 250 euro? Dat kan, zowel voor bedrijven als privé personen. En natuurlijk krijg je dan ook alle voordelen van steunende leden.

Wil je ons in natura steunen? Bijvoorbeeld met wat grafisch werk, hosting, cadeautjes voor de sprekers of nog iets anders?

Sponsor

Wil je VLCM een heel jaar sponsoren? Dat is zeker mogelijk, we hebben sponsorpakketjes vanaf 250 euro. In ruil vermelden we het logo op de website, mogen medewerkers binnen aan halve prijs en zijn jullie onze eerste keus voor leuke events.

Interesse? Spreek Chris, Joke of Sara aan, of stuur een mailtje naar info@vlcm.be

Is het niet mogelijk om ons financieel te steunen? Geen probleem, we nemen ook een complimentje.

Bedankt aan alle steunende leden, event sponsors en sponsors! Jullie maakten van 2018 een geweldig jaar.

arrow