Trending Now

Bloemen en kaarsen! Want ik was te laat voor de eitjes. Sorry.

Iets met verhuizen enzo en toen had ik mijn deadline gemist voor de Top Topical blogpost. Mja, sorry. Een paar aprilgrapjes hier en daar en dan nog wat paaseitjes overal. Jullie wisten vast wel wat jullie hiermee moesten aanvangen en ik moet volgend jaar in april ook nog iets kunnen vertellen eigenlijk.

Verjaardag Koning Filip

Op 15 april is de koning jarig! America Today had eens een flauwtje voor Koning Willem Alexander in Nederland. Zoekvisuals leveren altijd tonnen engagement (clicks) op, dus blijven ze hier en daar wel eens terugkomen (guilty!). En als ik dan toch met Hollanders mag stoefen (alsof dat een doel zou zijn?!) dan vind ik die van Jillz ook mooi. Simpel, eenvoudig en to the point en na een vlugge blik op hun pagina ook nog eens helemaal in lijn met hun huisstijl.

Idee! Maken jullie iets supercool met één van jullie merken en dan komt die volgend jaar in dit overzicht! En volgende maand in die van Kristof! WIN WIN WIN!

Schermafbeelding 2016-04-04 om 22.43.43                     Schermafbeelding 2016-04-04 om 22.44.02

Nijp maar eens goed in haar billen ofzo.

Negen dagen na Equal Pay Day is het secretaressedag. Een dag dus om te compenseren dat vrouwen gemiddeld minder verdienen dan mannen en dat door ze een onnozel cadeau te geven. Precies ook nog steeds een dag waarop we vergeten dat mannen ook durven kiezen voor het beroep van secretaris. Hier zijn 2 van mijn favorietjes! Want ik moet eigenlijk niet zo geëmancipeerd willen doen, ik vind het superleuk om bloemetjes te krijgen. Ook al ben ik geen secretaresse.

 

ladyshave_secretaressedag        CCs8j0dVAAIiwnY

Fashion Revolution Day

Hoe fair is de t-shirt die je nu draagt? Daar draait deze dag om. Fairtrade fashion aanhangers overal ter wereld roepen op om het etiket van een kledingstuk te tonen en aan het desbetreffende merk te vragen ‘Who made my clothes?” . Vorig jaar zag dat er een beetje zo uit (zoals op de foto) en hopelijk doet het dat dit jaar ook. Benieuwd welke merken op deze kar durven springen… Nog benieuwder naar hoe de ketens erop zullen reageren.

Schermafbeelding 2016-04-04 om 23.09.17

 

Zeg, wil je de enige echte top topical kalender die alle andere kalenders overbodig maakt opslaan in je drive? Mail dan als de bliksem naar dora.gasia@gmail.com

Wil je gewoon eens kijken, kijk dan hier .

Dora

Hoi, ik ben Dora en ik vertelde ooit veel te enthousiast aan mijn kinderen het spectaculaire verhaal over hoe ik in de file stond en dus te laat was om ze van school af te halen om nieuwe handschoenen te kopen voor hun. Sindsdien heb ik dat verhaal al 1000 keer opnieuw moeten vertellen. Ik hou van verhalen. En ook van sociale media!
arrow