Trending Now

De Grote Vrouwendag Bullshitbingo

Ah, Internationale Vrouwendag! Een dag waar menig community en marketing manager zwetende pollekes van krijgt. Denk maar aan de flaters van onder andere Spar en Bic. Het is nochtans echt niet zo moeilijk om vrouwen niét te beledigen en toch origineel uit de hoek te komen. Het vergt enkel wat meer denkwerk, weg van de doodgemoederde clichés. De dames van Peggy O. besloten er zelfs hun specialiteit van te maken met de zeer toepasselijke slogan: “If you want to sell to women, why not hire some?”

Omdat ons Joke weet dat ik al eens graag van mijn oren maak als het aankomt op vrouwenrechten, en het plezant vind om bullshitbingo’s te bedenken, vroeg ze me gisteren of ik er geen wou maken naar aanleiding van de clichés die elke vrouwendag opnieuw opduiken op en rond social media. En als Joke iets vraagt, dan doet een mens dat gewoon, nietwaar?

Vrouwendag_bullshitbingo

De winnaar krijgt een roze goodiebag vol cupcakerecepten, nagellak, romcoms uit de jaren ’90, een abonnement op Flair, en een tegoedbon voor de rijschool. Doe er uw voordeel mee!

Discussion

  1. […] Soms wel orgineel die community managers. Ik heb er toch een serieus zwak voor.Ook heel erg grappig is deze blogpost van de VLCM. (Vlaamse Community managers) de grote vrouwendag bullshitbingo!  […]

Comments are closed.

arrow