Trending Now

Gesjellug samen met inspiratie en borrelen: VLCM op TNW

Joke en Nick op TNW

Enkele weken geleden begon het te broeien. De spanning voor The Next Web Conference in Amsterdam op 26 en 27 mei 2016. Ee line-up om U tegen te zeggen met enkele toppers uit de wereld van online marketing, sociale media en content creatie, in het geweldige Amsterdam (buitenland maar toch om de hoek), en met maar liefst 10.000 verwachte aanwezigen.

 

Sfeer en gezelligheid

 

Klinkt als iets om met wat VLCM-leden naar toe te gaan? Dat was het ook. Dankzij de werkijver van o.a. Arend, Ann en Kim konden we tegen een kortingstarief een ticket kopen, spoorden we gratis van en naar Amsterdam (bedankt NMBS Europe) en sliepen we samen in een hotel. Sfeervol! Het begon al op de trein met chips, nootjes, Hollands bier en selfies:

 

 

 
 

Amsterdam is een geweldige stad en leent zich uitstekend voor inspirerende architecturale Instagram-foto’s:

 

 
 

Na inchecken in het hotel ging het groepsgewijs met de Uber naar het restaurant. ‘s Avonds eten was gezellig …

 

 

… maar vooral het nachtelijke brandalarm zorgde voor wat cachet:

 

 

 

Tijdens onze tweedaagse bleek keer op keer dat samen eten gesjellug is met al die sociale media mensen. Lang leve de mobieltjes!

 

 

 
 

Gelukkig waren er ook cocktails, net als geweldig lekkere Eggs Benedict … Hmmm …

 

 

 
 

En creepy faceswaps … Stefan en Dieter zijn onherkenbaar herkenbaar!

 

 
 

Maar uiteraard was het vooral het podium met geweldige sprekers, awesome LED walls en feilloze techniek (nooit problemen met beeld of geluid) die ‘t ‘m deden eens je een zaal binnenging:

 

 

 

 

 

 

Inspiratie en inhoud

 

Qua sfeer was TNW Conference dus een absolute aanrader. Leuke mensen, geweldige venue, perfecte techniek … Alles smooth sailing. Geïnteresseerd naar de inhoud van het event? Herman schreef al over Casey Neistat, ikzelf heb hier ook al iets neergepend over Gary Vaynerchuk – en op Twitter en Facebook her en der vind je nog stukjes terug (check o.a. de hashtags #tnweurope, #vlcm en #vlcmbe).

Ik heb al een ticket voor volgend jaar gekocht (in exclusieve presale) … Kom je ook mee?

 

Discussion

  1. Jelle Annaars

    Dank je voor de fijne compilatie Sander! Eén ding: geen enkele NL’er zegt ‘gesjellug’ hoor. Alleen die met een spraakgebrek misschien 😉

  2. […] delegatie VLCM’ers trok naar Amsterdam voor The Next Web. En of het gezellig was. Check dit verslagje maar op onze blog. Voor wie liever de keiharde facts leest in plaats van de sfeer en gezelligheid, […]

Comments are closed.

arrow