Trending Now

Social media buzzword bingo

In onze sector moet je de lingo kennen, ook al levert die vaak een dikke welverdiende eyeroll op. Maar geef toe, we kunnen moeilijk zonder onze ‘reach’ en ‘content’ en misschien in mindere mate ‘touchpoints’. Dus hebben we ze allemaal handig samengevat in onze eerste buzzword bingo kaart!

Voor dolle pret op het werk kan je de social media buzzword bingo downloaden. Elke keer jouw collega een buzzword zegt of mailt, mag je er eentje aankruisen. Je mag enkel buzzwords aankruisen die gebruikt werden door anderen. Heb je 4 op een rij? Roep dan luid ‘BINGO’! Collega’s in de val lokken is toegelaten 😉

(Bedankt aan de lieve leden van De Vlaamse community managers groep voor de input! #lowhangingfruit #content #crowdsourcing)

Joke

Voorzitter & admin VLCM. Doet ook andere dingen.

Discussion

  1. micadam

    Dat zal een uitdaging worden niet snell winnaars te maken van mijn volgers en contacten 😉

Comments are closed.

arrow