Trending Now

Top topicals Januari 2016: Pizza’s en knuffels voor iedereen!

Dolletjes! Een nieuwe rubriek!

Elke maand presenteren we jullie opnieuw onze geweldige Top Topical kalender die alle andere Top Topical kalenders overtreft en overbodig maakt. Deze wordt opgesteld door Kristof, met zielige kleine beetjes aangevuld door mezelve en gedubbel-dubbelcheckt door ons beiden. Aanvullingen zijn sowieso welkom!

Deze rubriek gaat verder over de zin en onzin van top topicals en we laten heel wat’ been there, done that’-voorbeelden passeren om jullie te inspireren. Hier gaan we!

Drie koningen en lelijke truien.

In januari stellen cm’s overal zich de vraag wat ze kunnen doen met dè top topical: 3 koningen. Relevant voor je merk of niet. Het ding aan top topicals is dat je ze vaak relevant kan maken door er de juiste twist aan te geven. Maar doe je dat te krampachtig (omdat je klant vroeg: Wil je daar iets mee doen?, bvb.) dan komt het onnozel over.

Deze sprong er vorig jaar voor mij uit:

201301112708

Clearly gefotoshopped, wat prima is met dit soort funny posts. Niet iedereen zal zich hierin dezelfde mate herkennen. Hoewel, wie kan er iets op tegen hebben dat iemand je vettig eten komt brengen? Niemand, sowieso niemand. Laat staan dat je net bent bevallen in een stal. Dan heb je pizza en sushi èn pitta verdiend, evident is het.

Lelijke truiendag staat er voor de volledigheid bij, maar eigenlijk kunnen we die dit jaar schrappen hé toch? Want na alle duizenden kersttruien die al door onze Facebook feeds zijn gepasseerd, zit niemand daar nog op te wachten, toch? Ja toch hé?

You! Yes you! You’re so special!

De ALLERbelangrijkste top topical in januari is zonder enige twijfel: Community Manager Appreciation Day. Het is een dag voor jou, allerliefste CM! Werknemer, freelancer, een beetje community management in je gigantisch takenpakket of continu heel de dag door cm’en tot je erbij neervalt, inhouse of agency. We zien jullie allemaal graag!

0a020a01e663b6a22d59388d6f534f18

 

Dus allerliefste CM-ekkes, surf als de vliegende bliksem naar onze kalender die alle andere kalenders overbodig maakt.
Wil je hem opslaan in je Drive? Mail dan naar dora.gasia@gmail.com en ik zorg ervoor.

En deel jullie geweldige top topical-posts met ons, wij hebben dat graag.

Dora

Hoi, ik ben Dora en ik vertelde ooit veel te enthousiast aan mijn kinderen het spectaculaire verhaal over hoe ik in de file stond en dus te laat was om ze van school af te halen om nieuwe handschoenen te kopen voor hun. Sindsdien heb ik dat verhaal al 1000 keer opnieuw moeten vertellen. Ik hou van verhalen. En ook van sociale media!
arrow