Trending Now

#VLCM25 talks

Op 13 juni 2023 kwamen de Vlaamse sociale media managers voor de 25ste keer samen.

Proximus gooide hun deuren voor ons open en 8 topsprekers toonden ons een blik in hun wereld. Dankzij het AV team van Proximus en Slash9, vind je hieronder alle talks terug!

Clo Willaerts, de digitale superheldin die al twintig jaar haar passie voor technologie deelt, deelde hoe digitale technologie, en dan vooral AI, ons werk en leven verandert.

Peter Van Hende, de onverschrokken branding goeroe van Proximus, blies ons omver met zijn passie voor branding. Want, “Als het brand(t), moet ge blussen”.

Luk Balcer, de sluwe speurneus, gaf ons een kijkje in zijn avontuurlijke reis naar het gerenommeerde MIT Sloan/CSAIL-instituut, waar hij een intensieve online cursus volgde over Artificial Intelligence Implications for Business Strategies.

Lien De Leenheer, de bruisende B2B-marketingexpert, bracht ons back to basics en liet zien hoe we een solide marketingfundament bouwen. En liefst voor we aan advertenties beginnen.

Tim Colman, a lover, not a dancer, … vertelde hoe hij zonder gevoel voor ritme een merk lanceerde op TikTok. En het van 0 naar 22K volgers en miljoenen views in slechts 2 maanden bracht.

Vincent Buyssens, creatief zonder grenzen, vertelde hoe je artificiële intelligentie gebruikt als een rekenmachine voor de creatieve geest. Hij toonde hoe generatieve AI-tools zoals Midjourney, Runway en Stable Diffusion de creatieve sector kunnen transformeren zonder creatievelingen uit te putten.

Barbara Van Speybroeck, voormalig woordvoerder en verantwoordelijke voor externe corporate communicatie van Bpost, en Dora Gasia, agency topper en voormalige leverancier van Bpost, onthulden de geheimen van een succesvolle klant-agency-relatie. Ze delen waardevolle inzichten over wat een agency nodig heeft van een klant om kwalitatief werk te leveren, en wat een klant echt nodig heeft van een agency bovenop de initiële briefing.

Ine Dehandschutter, fotografe die shot in de zaak brengt, deelt essentiële kennis over effectief samenwerken met een fotograaf en een creatief in het algemeen. Haar praktische tips en inzichten helpen om je volgende fotoshoot een succes te maken.

Bedankt aan de sprekers, de harde werkers bij Proximus, het VLCM team en alle aanwezigen.

Joke

Voorzitter & admin VLCM. Doet ook andere dingen.
arrow